Afghanistan. Inte vår sak?

Miljöpatriets kongress röstade för att de svenska trupperna. Vårt ynka lilla bidrag till att sprida fred, frihet och demokrati i världen, ska avslutas. Trupperna ska hem!

Det är givetvis ett bra beslut om man anser att Afghanistans problem är Afghanistans problem, och inget som vi ska lägga oss i. Om man anser att det där. Det kan andra få göra. Vi är bättre på att prata om demokrati. Det är också ett ypperligt beslut om man anser att kvinnor inte ska få gå i skola, eller ens ut. Absolut inte inneha ett arbete eller en åsikt. Att fotbolls arenor inte används till fotboll, utan till den mycket trevligare folksporten offentlig avrättning. Att strffet för en kvinna att gå på gatan utan sällskap av en manlig fångvakta…jag menar släkting, bör vara att få syra i ansiktet, att det är helt enligt reglerna att 2000 åriga Buddha statyer sprängs till grus. Jag menar,,det är ju avgudabilder. Det är också ett resonemang som rimmar bra med en åsikt att heroinet bör få flöda, till skillnad från musik, radio, TV, teater, sång, färglada tyger eller något annat som kan ta fokus från Gud.

Grattis miljö partiet. Ni har visat var ni står.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>