a facts a fact

Enligt bibeln, koranen och Tora. De tre ökendogmernas urkunder. De kvinno, sexual, och människo fientliga dödskulternas urkunder, så skapade  Gud människan till sin avbild.

Det är dock bara alltför uppenbart att det är precis tvärtom. Inte bara att Guds vilja har en sällsynt egenhet att sammanfalla med den troendes egen vilja, och ovana att vilja lägga sig i saker som inte angår han/henne,. Människan skapade Gud till sin avbild. Sexistisk, våldsam, intolerant, homofobisk och patetisk lättkränkt.

Och det här vill/kräver ni att jag / vi ska respektera?

Människor som inte tycker om att få sina trosuppfattningar skrattade åt, bör låta bli att ha så osannolikt roliga dito.

Fakta upphör inte att existera bara för att de blir ignorerade av obegåvade människor!

3 comments to a facts a fact

  • cyklop

    fundamentalistisk anti theist! Det tar jag som en komplimang. Tack så mycket. Kalla mig gärna Islamofob också. Alla med tillgång till historien, en dator, Tv, Radoi och tidningar samt en hjärna att bearbeta informationen man tar in, borde komma till samma slutsats.

  • cyklop

    Fundamentalistisk anti theist! Tack. Det tar jag som en komplimang.

    Kalla mig gärna Islamofob också! Som bekant så är fobi en obefogad/omotiverad rädsla eller aversion mot en företeelse eller sak. Min aversion mot de tre abrahamitiska ökendogmerna är vare sig obefogad eller omotiverad. Jag har sett vad de kan ställa till med, och alla, precis alla med tillgång till en dator, en Tv eller tidningar samt en hjärna att behandla informationen de tar in, borde komma till samma slutsats.

  • Pantheon

    Brukar du skratta folk rätt upp i ansiktet som har en bil du inte gillar också? Att visa en människa respekt och vara hänsynsfull handlar inte om tron eller föremålet för dina tankar, utan om synen på människan.

    Och det är i synen på människan du brister. Man kan inte bete sig hur som helst gentemot människor bara för att man inte har samma åsikter, föreställningar, smak eller tycke. Det är inte en rimlig åsikt eller ett rimligt förhållningssätt att kräva att andra skall tycka att det får vara OK att bli illa behandlade av dig bara för att du avfärdar det som de tar till sig.

    Om du beter dig som en skitstövel så blir du också betraktad som en skitstövel.

    Och det gör definitivt inte dig bättre än någon annan att du framställer dig själv som arrogant eller högmodig. Det gör bara att man avfärdar dig som en idiot och slutar lyssna på dig.

    Man behöver inte hålla med. Man kan tycka annorlunda. Man kan ägna sig åt sitt. Man kan hävda sin åsikt. Man kan söka diskussion. Och viktigast av allt: Man kan göra allt detta utan att behandla andra illa. Att vara saklig räcker.

    Respektfull behöver man inte vara mot sakfrågan. Respektfull är man mot människan.

    Och den som inte är det blir avfärdad oavsett vad han har att säga.

    Att bara se sin egen sida av saken är fundamentalism. Och du är lika mycket en fundamentalist som de du säger dig bekämpa.

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>