Omskärelse, en Svensk skam!

Som vi alla vet så anses inte Guds hantverk på just genital området fulländat. Uppenbarligen behövs lite finjusteringar där, och bevisligen så är hela det köns stympande kollektivet religiöst motiverat.

Vilka andra skulle kunna få för sig att karva i sina barns genitalier?

Som ett led i vårt gränslösa välkomnande av religiösa sedvänjor, vårt systematiska avskaffande av rationellt förnuft och upplysning, så tillhandahåller vi numera denna tjänsten inom den skatte finasierade sjukvården. Det betyder att dina och mina skattepengar går till icke medicinskt motiverat avlägsnande av fullt naturliga, nyttiga och nödvändiga kroppsdelar. Med andra ord stympning!

Dina och mina skattepengar går åt till att kränka, och då menar jag verkligen kränka, barnets kroppsliga integritet och rätt till sin egen kropp, för att tillgodose  föräldrarnas vidskepelse.

Apologeter för sedvänjan hävdar givetvis att; Det är väl inte så farligt. Det är tradition. Det ingår i deras kultur osv.

Argument som är Bullshit från första stavelsen till sista. På komplikationslistan, för att nu bara prata manlig omskärelse, hittar vi:

Infektion. Mycket vanlig eftersom det ofta handlar om blöjbarn. Potentiellt dödligt. Nectrotizing faciitis, dvs växande ärrvävnad som vanställer penis. Metal stenos, området kring urinrörsöppningen förhårdnar och orsakar smärta vid vattenkastning, inkontinens, blödning efter vattenkastning och återkommande urinvägsinfektioner. Cystor eller i värsta fall nekros ( vävnadsdöd ) i hela penis. Fyrtio procent av ”sexuella” nervändar skärs helt enkelt av. (Kanske därför det är så populärt bland de tre abrahamitiska sexualfientliga dogmerna). En ökad frekvens av penis cancer, av sår på ollonet som lämnas oskyddat, en ökad frekvens av impotens och så vidare.

Komplikationerna sträcker sig alltså från ringa blodförlust till döden. Läs själva länkar.

 (Stigande svårighetsgrad) Estetiska skada
Phimosis Förhudsförträngning
Hairy shaft Hairy axel
Haemorrhage Blödning
Meatal stenosis, meatal ulcer Meatal stenos, meatal sår
De-gloving De-gloving
Urethrocutaneous fistula Urethrocutaneous fistel
Infection , including MRSA Infektion , inklusive MRSA
Hepatitis Hepatit
Tetanus Stelkramp
Bladder infections Urinvägsinfektioner
Septic Arthritis Septisk artrit
Neuroma Neuroma
Blockage of the Urethra Blockering av urinröret
Buried penis Buried penis
Penoscrotal webbing Penoscrotal vävband
Deformity VANSKAPLIGHET
Necrotising fasciitis (Galloping gangrene) Nekrotiserande fasciit (galopperande kallbrand)
Priapism Priapism
Oxygen deprivation Syrebrist
Clamp injuries Kläm skador
Plastibell ring injuries Plastibell ring skador
Loss of glans Förlust av ollonet
<!–Major damage, unspecified
–>Ablation (removal) of the penis Ablation (avlägsnande) av penis
David Reimer David Reimer
Others Övrigt
Death Döden

Men det är värt det? Vi vill ju inte förarga Gud. Vi vet ju hur förtjust han är i förhudar. Och vi vill ju absolut inte förarga föräldrar vars enda lästa bok är,, ja ni vet vilken.

Tänk om vederbörande inte alls vill vara jude eller muslim, utan vill välja sin livsåskådning själv. Han kanske vill bli Hindu ha kvar sin förhud? Sorry to late for that. Det skulle du ha tänkt på när du var 8 dagar.

Hur är det möjligt att detta är tillåtet i Sverige 2010????

Vill vi, ska vi inte utrota denna vansinniga sedvänja en gång för alla?

Eller ska vi göra som nu. Gå dem till mötes? Varför inte erbjuda faraonisk kvinnlig omskärelse? Det är ju deras tro, deras kultur? Vad sägs om burmesisk halsförlängning.

Det är bara att ringa vårdcentralen och beställa tid. Vi stödjer nämligen er rätt att utöva er kultur.

2 comments to Omskärelse, en Svensk skam!

  • Freja Fred

    Det känns rejält obehagligt att Irans Ahmedjenijad håller bakom avtryckaren år 2012! Tänk om fler natur hatande kulturer skaffar kärnvapen???
    Alla självmordsbombare har bevisligen haft rejäl portion sensuellt hat i sig. Men endast ett ”delvis” omskuret land har ännu använt kärnvapen och det är usa.

  • Dalai Lama

    Unga skurna semiters anspänning och yttre våld märks tydligt i vårt samhälle! Studera våld och krig så ser du att ju mer skuret desto mer kroniskt våld…

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>